Ladataan Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Setan nuorten aktiiviviikonloppu Jyväskylässä

perjantai 10.11.2017sunnuntai 12.11.2017

Setan nuorten aktiiviviikonloppu lähestyy jälleen! Tänä vuonna aktiiviviikonloppu järjestetään 10.–12.11. Jyväskylässä Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloissa.

Aktiiviviikonloppu kokoaa nuoria ympäri Suomen tutustumaan toisiinsa ja toimimaan ihmisoikeuksien puolesta. Tapahtuma on avoin kaikille Setan toiminnasta ja sateenkaarevista teemoista kiinnostuneille nuorille. Aktiiviviikonlopun ohjelmasta vastaa Setan nuorisotoimikunta – luvassa on erilaisia työpajoja ja muuta ohjelmaa liittyen muun muassa poliittiseen vaikuttamiseen ja itseilmaisuun. Mukana on myös vierailijoita. Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Jyväskylän Setan kanssa.

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta 31.10.2017 klo 12 mennessä. Seta tarjoaa osallistujille matkat, majoituksen ja ruokailut. Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista ja muista erityistarpeista. Kokoustilat ovat esteettömät, ja majoituspaikassa on saatavilla myös esteettömiä huoneita. Jos olet alle 18-vuotias, sinun tarvitsee lähettää huoltajan kirjallinen suostumus leirille osallistuaksesi. Myös huoltajan sähköpostista lähetetty vahvistus riittää.

Ilmoittaudu: https://goo.gl/jB5PSY

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi tietopaketti viikonlopun lähestyessä.

Lisätiedot nuorisotyön koordinaattorilta:

Heta Hölttä
heta.holtta@seta.fi
+358 44 301 3020

Setan nuorisotoiminta on päihteetöntä ja kaiken muotoisesta syrjinnästä vapaata. Toiminnassa kunnioitetaan jokaisen yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa, itsemäärittelyä ja määrittelemättömyyttä.

Lisätietoa kansalaistoiminnankeskus Matarasta löytyy osoitteesta http://www.matara.fi/

Majoitus järjestetään Omena-hotellissa Jyväskylässä os. Vapaudenkatu 57. https://www.omenahotels.com/fi/hotellit/jyvaskyla/

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
perjantai 10.11.2017
Loppuu:
sunnuntai 12.11.2017
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Jyväskylä
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design