Ladataan Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki Pride

maanantai 26.6.2017sunnuntai 2.7.2017

HeSeta ry kutsuu sinut mukaan Suomen suurimpaan kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaan Helsinki Prideen 26.6.-2.7.2017!

Helsinki Pride on HeSeta ry:n vuosittain järjestämä ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistäminen ja näkyvyyden lisääminen. Helsinki Pride juhlistaa ja alleviivaa meidän kaikkien vapautta olla sellaisia kuin olemme, ja toisaalta muistuttaa meitä siitä vastuusta, että yhteiskuntamme ei ole vielä tasa-arvoinen tai yhdenvertainen kaikille.

Helsinki Pride -viikko sisältää sateenkaarevaa ohjelmaa luennoista ja keskustelutilaisuuksista aurinkoisiin piknik-tapaamisiin ja työpajoihin. Viikon aikana luvassa on myös taidetta ja kulttuuria sekä lukuisia tansseja ja myöhään yöhön jatkuvia bileitä ja klubeja.  Oman isomman kokonaisuutensa muodostaa Nuorten Pride, joka on suunnattu 13-25-vuotiaille tapahtumakävijöille. Koko viikko huipentuu lauantaina 1.7. Helsinki Priden kulkueeseen sekä puistojuhlaan.

Vuoden 2017 Helsinki Priden teema Vapaus ja vastuu nousee Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlasta. Haluamme palauttaa keskusteluun ihmisoikeudet, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden niin yhteiskunnan, yhteisön kuin yksilönkin näkökulmista. Teemamme “Vapaus ja vastuu” on myös hatunnosto itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlalle.

Helsinki Pride on viime vuosina ollut suositumpi kuin koskaan aikaisemmin: vuonna 2016 kulkueen osallistujamäärään tehtiin uusi ennätys 35 000 marssijalla.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
maanantai 26.6.2017
Loppuu:
sunnuntai 2.7.2017
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

HeSeta
Kotisivu:
http://www.helsinkipride.fi/

Tapahtumapaikka

Helsinki
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design