Tanja Lehtoranta ILGA-Europen hallitukseen

Tanja Lehtoranta valittiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kattojärjestön ILGA-Europen hallitukseen kaudelle 2012–2013 Torinossa 27.–30.10. pidetyssä järjestön vuosikokouksessa.

”Suomessa ja Euroopassa riittää vielä paljon tehtävää ennen kuin kaikki ovat tasavertaisia lain edessä. Yleiseurooppalainen asenteiden koveneminen näkyy myös Suomessa”, Lehtoranta totesi Torinosta valintansa jälkeen.

Lehtoranta oli suomalaisten järjestöjen Setan, Trasek ry:n ja Helsingin seudun Setan ehdokas hallitukseen. Lehtoranta toimii vuonna 2011 ILGA-Europen hallituksen varajäsenenä.

YTM Tanja Lehtoranta työskentelee Ammattiliitto Prossa työelämä- ja tasa-arvoasiantuntijana. Hän on Setan kansainvälisen työryhmän puheenjohtaja ja on aiemmin toiminut Setan varapuheenjohtajana ja vs. pääsihteerinä sekä Helsingin seudun Setan puheenjohtajana.

ILGA-Europe on vuonna 1996 perustettu yli 300 seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen järjestön kattojärjestö (The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association in Europe). Sillä on jäsenjärjestöjä noin 50 maassa.

Lisätietoja: Tanja Lehtoranta, p. 044 088 3300 ja tanja.lehtoranta[at]seta.fi

www.ilga-europe.org

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design