Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje alkaa ilmestyä vuoden lopussa

Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje alkaa ilmestyä vuoden lopussa

Ajankohtaista tietoa sukupuolen moninaisuudesta ja Transtukipisteen työstä on saatavilla nyt myös uutiskirjeen kautta. Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirjeen voit tilata Ammattilaisille-sivulta.

Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään transihmisiä ja intersukupuolisia ihmisiä sekä heidän läheisiään. Uutiskirjeessä julkaistaan tutkimuskatsauksia ja -tiivistelmiä, tietoa tuoreista hoitosuosituksista, hyviä käytänteitä ja uutisia sukupuolen moninaisuudesta. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy viikolla 50.

Uutiskirjeen on määrä ilmestyä neljä kertaa vuodessa ja sitä toimittavat Transtukipisteen työntekijät yhdessä Setan tiedottajan kanssa. Opinnäytetöitä, pro gradu -tutkimusten tai väitöskirjojen tiivistelmiä, kuten myös tietoa transihmisille ja intersukupuolisille suunnatuista muista palveluista voi tarjota os. tiedottaja@seta.fi.

Setan 10 kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje on suunnattu kaikille, joita ihmisoikeustyömme ja järjestölliset kuulumiset sekä ajankohtaiset lhbtiq-tapahtumat kiinnostavat. Uutiskirjeen voi tilata osoitteesta toimisto@seta.fi.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design