Setan transpoliittinen valiokunta kokoontui

Setan hallitus perusti keväällä 2011 transpoliittisen valiokunnan tukemaan Setan hallituksen yhteiskunnallista vaikuttamista sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Valiokunnan muodostavat yhdeksän avoimella haulla valittua jäsentä ja kolme Setan hallituksen edustajaa.

Transpoliittinen valiokunta kokoontui 17.5. Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin muun muassa valiokunnan työn tavoitteita vuonna 2011 ja käytiin laajaa keskustelua eri sukupuolivähemmistöjen asemaan vaikuttavista asioista, kuten translain ongelmista, Euroopan neuvoston suosituksista sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamiseksi ja tasa-arvolain uudistamisesta.

Transpoliittinen valiokunta kuulee mielellään ihmisten ajatuksia siitä, mitä Setan pitäisi tehdä transihmisten ja intersukupuolisten henkilöiden ja heidän läheistensä ihmisoikeuksien edistämiseksi.

Yhteyshenkilönä toimii valiokunnan koollekutsuja Johanna Pihlajamäki. Hänelle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen pihlis@mbnet.fi.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design