Setan pääsihteeri Aija Salolle Regnbågsankanin kunniamaininta

Setan pääsihteeri Aija Salolle Regnbågsankanin kunniamaininta

Regnbågsankan palkitsi tasa-arvoisen avioliittolain puolesta toimivan Tahdon2013-kampanjan Guldankan (Kultainen ankka) -palkinnolla. Regnbågsankan on Setan jäsenjärjestö, joka toimii hlbtiq-ihmisten ja tasa-arvosta kiinnostuneiden yhdistyksenä koko ruotsinkielisen Suomen alueella.

”Tahdon2013 -kampanja on loistava esimerkki siitä, miten vapaaehtoistyöllä ja tahdolla voi saada kansalaisia ja yhteiskunnallisen keskustelun aktivoitumaan”, kertoo palkinnon luovuttanut Regnbågsankanin puheenjohtaja Oscar Ohlis.

Guldankan-palkinto jaetaan vuosittain taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia, etenkin Suomen ruotsinkielisillä alueilla. Guldankan-palkinnon saaja julkistettiin sateenkaaritapahtuma Regnbågshelgenin päätösjuhlissa lauantaina. Tahdon2013 -kampanjan puolesta palkinnon vastaanotti puheenjohtaja Senni Moilanen.

Samassa yhteydessä jaettiin myös kunniamaininnat Setan pääsihteeri Aija Salolle ja taiteilija ja toimittaja Johan Finnelle heidän pitkäjänteisestä työstään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien saralla Suomessa.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design