Setan foorumi avattiin

Setan foorumi avattiin

Tietomurron vuoksi suljettuna ollut Setan keskustelufoorumi avataan jälleen osoitteessa www.keskustelu.seta.fi.

Foorumia on myös järjestelty uudelleen. Julkisia, kaikille avoimia keskustelualueita ovat Setan toiminta, Hlbtiq-keskustelu, yleiskeskustelualue Pinkki, Bileet ja tapahtumat sekä ruotsinkielinen Regnbågsdebatt.

Suljettu alueita ovat vertaistukifoorumit nimeltä Sateenkaariperheet ja Naisfoorumi sekä Setan toimintaa tukevat Opettajat-osio ja Koulutus-osio. Näihin liittyminen vaatii moderaattorin hyväksynnän.Foorumin säännöt voit lukea tässä keskusteluketjussa: http://www.keskustelu.seta.fi/viewtopic.php?f=2&t=13729

Foorumin järjestelemisen ja siivoamisen yhteydessä on myös vapautettu uusia käyttäjätunnuksia. Sellaiset käyttäjät on poistettu, joiden edellinen kirjautuminen on tehty 16.5.2011 tai sitä ennen, ja heillä ei ole ainoatakaan lähetettyä viestiä foorumille.

Seta uudistaa verkkosivustonsa vuoden 2013 aikana. Tänä aikana arvioidaan myös keskustelufoorumin toimivuutta ja tarpeellisuutta.

Seta kiittää kaikkia käyttäjiä kärsivällisyydestä käyttökatkon aikana ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin käyttäjät tervetulleeksi keskustelemaan foorumilla niin järjestöstä, sateenkaariasioista kuin vapaamuotoisemminkin!

Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen kuin otat yhteyttä ylläpitoon!

Foorumin turvallinen käyttö ja sinne kirjautuminen vaativat uuden salasanan tilaamista. Salasana tilataan kirjautumissivulta: http://www.keskustelu.seta.fi/ucp.php?mode=login

Kirjoita käyttäjätunnuksesi kenttään ja paina ”Unohdin salasanani”. Salasana lähetetään sinulle foorumille tallentamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvista uusi salasana sähköpostilla tulleen linkin kautta. Kirjaudu foorumille uudella salasanalla. Muuta annettu salasana välittömästi sellaiseksi, jonka vain sinä tiedät ja seuraa annettuja ohjeita salasanan muodosta. Älä käytä samaa salasanaa useissa eri verkkopalveluissa.

Huolehdithan, että salasana on mahdollisimman turvallinen. Esimerkiksi Helsingin yliopiston tietohallinnon mukaan hyvä salasana on pitkä ja sen tulee sisältää sekä isoja että pieniä kirjaimia ja numeroita. Hyvä salasana:

  • Ei ole missään kielessä esiintyvä sana, toisin sanoen, ei löydy sanakirjoista kirjoitusasussaan
  • Ei ole nimi (ihmisen, lemmikin tai koneen)
  • Ei liity omaan työhön tai harrastuksiin
  • Ei ole helposti arvattavissa omasta toiminnasta tai olemuksesta
  • Ei sisällä käyttäjätunnuksesta tai käyttäjän nimestä yli kahta peräkkäistä kirjainta
  • Ei ole sama salasana, jota käytät muissa verkkopalveluissa.

Mikäli et tiedä, minkä sähköpostiosoitteen olet rekisteröinyt foorumille, mutta muistat käyttäjätunnuksesi, lähetä pyyntö sähköpostiosoitteen tarkistamiseen tai muuttamiseen Leena Tarjamolle osoitteeseen leena[at]hauki.org.

Mikäli sinulle sähköpostilla tullut uusi salasana ei toimi, tee näin:

  • tarkista käyttäjätunnuksesi oikeinkirjoitus
  • koeta salasanaa uudelleen
  • syötä salasana manuaalisesti merkki kerrallaan
  • tilaa uusi salasana samalla tavalla kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Lisätietoa:

ongelmat kirjautumisessa, sähköpostiosoitteen tarkistus:
Leena Tarjamo
leena[at]hauki.org

keskustelun säännöt ja moderointi, uudet moderaattorit:
Eliisa Alatalo, tiedottaja
eliisa.alatalo[at]seta.fi

tekninen ylläpito:
Viikku Juwaisir
viikku.juwaisir[at]gmail.com

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design