Seta muuttaa – etsimme toimitilaa!

Valtakunnallinen Seta etsii Helsingistä uutta toimitilaa vuokralle pikaisesti, viimeistään 1.8.2012 alkaen. Setan nykyisten tilojen omistaja tarvitsee tilat muuhun käyttöön, joten vuokrasopimus päättyy 31.8.

Tarvitsemme toimisto- ja asiakastyöhön sekä ryhmä- ja koulutustoiminnan käyttöön soveltuvan, hyväkuntoisen, esteettömän ja turvallisen tilan, jossa on

– erilliset työhuoneet 10–12 henkilölle
– keittiö ja esteettömät sosiaalitilat
– kokous- ja ryhmätiloja
– kirjasto- ja varastotilaa
– noin 50 hengen koulutustila sekä
– edellytykset nykyaikaisille tietoliikenneyhteyksille.

Ensisijainen tavoitteemme on löytää sellaiset tilat, joissa kaikki nykyisissä toimitiloissa toteutettu Setan ja sen jäsenjärjestöjen toiminta voi jatkua. Muutto toteutetaan kesällä 2012. Tästä syystä Setan toiminnassa ja tilojen käytössä on todennäköisesti katkos kesän ajan.

Etsimme pitkäaikaista tilaratkaisua ja toivomme toistaiseksi voimassa olevaa vuokrasopimusta. On mahdollista etsiä yhteistä tilaratkaisua jonkin toisen järjestön tai muun tahon kanssa, jos tällainen yhteistyöstä kiinnostunut taho löytyy.

Nykyisissä vuokratiloissaan Mannerheimintie 170 A:ssa Seta ry on toiminut vuodesta 2005. Setan tilavuokrat katetaan Raha-automaattiyhdistyksen ja Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksista.

Yhteydenotot vapaista toimistotiloista mahdollisimman pian: talous- ja hallintopäällikkö Nora Jouhten, nora.jouhten[at]seta.fi, p. 050 913 1825 (arkisin virka-aikaan).

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design