Seta mukana Helsinki Pridessa

Tänään maanantaina 25.6. käynnistynyt Helsinki Pride tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa aina seminaareista saunomiseen ja kulkueesta tansseihin. Valtakunnallinen Seta järjestää osana Helsinki Pridea useita tilaisuuksia.

Keskiviikkona Transtukipiste järjestää transnuorten tapaamisen Setan toimistolla, Mannerheimintien päässä. Tapaaminen on suunnattu 14–23-vuotiaille transnuorille sekä sukupuolen ja identiteetin etsijöille.

Torstaina Setan Yhdenvertainen vanhuus -hanke järjestää tietoiskun Rikhardinkadun kirjaston kokoustilassa torstaina 28.6. kello 17–19. Keskustelutilaisuus on suunnattu sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville henkilöille että vanhusalan ammattilaisille.

Transpoliittinen valiokunta järjestää torstaina Töölön kirjastossa keskustelutilaisuuden teemalla ”Onko homo-/lesboyhteisöissä tilaa sukupuolivähemmistöille? Entä onko transyhteisöissä tilaa seksuaalisuuden moninaisuudelle?”. Tilaisuus alkaa klo 16.30.

Tule tutustumaan jäsenjärjestöväkeen ja vaihtamaan menneitä ja tulevia kuulumisia perinteiselle jäsenjärjestöpiknikille perjantaina 29.6. klo 16–18. Piknikillä tarjolla Setan puolesta kuplivaa. Omat naposteltavat ja viltit mukaan! Kokoonnumme Oopperan ja Töölönlahden väliin sijoittuvalla Oopperatalon amfiteatterilla. Lähin raitiovaunupysäkki on Ooppera. Mikäli sataa kaatamalla, kokoonnumme Setan toimistolla osoitteessa Mannerheimintie 170 a, 5. kerros.

Helsinki Pride huipentuu lauantain Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan, jossa Seta jakaa perinteiset Asiallisen tiedon omena- ja Kunniarotta -kunniamaininnat.

Setan nuorisovaliokunta toivottaa myös kaikki tervetulleeksi omalle viltilleen keskustelemaan nuorten osallisuudesta ja nuorten toiminnasta Setassa. Viltti sijaitsee infopöytämme läheisyydessä, missä voi osallistua arvontaan, napata mukaansa Yhdenvertainen vanhuus -hankkeen tarroja tai tulla muuten vain juttelemaan aiheesta kuin aiheesta.

Koko Helsinki Priden ohjelma täällä!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design