Seta kouluttaa ammattilaisia moninaisista rakkaussuhteista 1.11.

Seta kouluttaa ammattilaisia moninaisista rakkaussuhteista 1.11.

Seta järjestää ainutlaatuisen koulutuspäivän ammattilaisille sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta pari- ja monisuhteissa 1.11.2017. Koulutus järjestetään Kulttuuritalolla Helsingissä klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Koulutuspäivä tarjoaa perustietoa ja hyviä käytänteitä parien, moniskuntien ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Yhteisesti käsiteltäviä teemoja ovat sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden lisäksi tasa-arvoisen avioliittolain mukanaan tuomat muutokset, moninainen biseksuaalisuus ja muunsukupuolisuuden merkitys kumppanin ominaisuutena. Osallistujat voivat valita kiinnostuksensa mukaan yhden kolmesta workshopista, jotka ovat queer-näkökulman hyödyntämien pari- ja monisuhdetyössä, kriisin jälkeinen parisuhdetyö sekä erot ja kriisit sateenkaariparisuhteissa. Kouluttajina toimivat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden asiantuntijat.

Osallistumismaksu on 110 €/hlö. Setan jäsenjärjestöjen jäsenille, työttömille, freelancereille ja opiskelijoille hinta on 90€. Hintaan kuuluu aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen: http://seta.fi/tapahtuma/rakkaussuhteet2017/
Koulutus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1055083987960839

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design