Seta Helsinki Pridessa 27.6.-3.7.

Seta osallistuu monin tavoin suurimman jäsenjärjestönsä, Helsingin seudun Setan, järjestämään Helsinki Prideen 27.6.–3.7.2011. Setan ohjelmassa on transryhmiä, sukupuolipoliittisia keskusteluja, nuorten ilta, jäsenjärjestöpiknik, kulkue ja mahdollisuus tavata Setan asiantuntijoita puistojuhlassa.

SETA RY:N JÄRJESTÄMÄÄ OHJELMAA HELSINKI PRIDESSA:

Transnuorten tapaaminen ti 28.6. klo 18–20

Tapaaminen 13–22-vuotiaille transnuorille ja sukupuolen tai identiteetin etsijöille. Setan toimisto, Mannerheimintie 170 A, 5. krs. Järjestää Transtukipiste.

TransPride-keskustelu ke 29.6. klo 18–21

Onko olemassa TransPridea? Mitä se on? Jos sitä ei ole, niin miksi ei? Entä, voisiko TransPridea olla ja voisiko se näkyä? Paneelikeskustelu. Setan toimisto, Mannerheimintie 170 A, 5. krs. Järjestää Transtukipiste.

Nuorten Pride-ilta to 30.6. klo 18–24

Musiikkia, työpajoja, askartelua, keskustelua ja rentoa Pride-tunnelmaa. Tapahtuma on päihteetön, ilmainen ja suunnattu alle 25-vuotiaille. Nuorten toimintakeskus Happi, Sörnäisten rantatie 31. Vapaa pääsy. Järjestää HeSeta ry ja Seta ry:n nuorisotyö.

Sukupuolipolitiikkaa 2011 – keskustelu sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksista to 30.6. klo 17–19

Paneelissa edustajat mm. Trasekista, DWC:stä ja Setasta. Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 505. Järjestää transpoliittinen valiokunta.

Transkahvi-ilta to 30.6. klo 19–21

Vapaamuotoinen kahvi-ilta transihmisille ja heidän läheisilleen. Setan toimisto, Mannerheimintie 170 A, 5. krs.

Jäsenjärjestöpiknik pe 1.7. klo 16–18

Valtakunnallisen Setan jo perinteinen Helsinki Pride -viikon jäsenjärjestöpiknik järjestetään perjantaina 1.7. klo 16–18 Helsingin Töölönlahdella, Kansallisoopperan lähellä. Mukaan leppoisaan hengailuun ja toisiinsa tutustumaan ovat tervetulleita kaikki Setan ja sen jäsenjärjestöjen ja kannatusjäsenjärjestöjen aktiivit, jäsenet, hangaroundit ja muut Setan ystävät. Saa tuoda pikkupurtavaa nyyttärihengessä. Löydät meidät luultavimmin sateenkaarilippua tähystelemällä, ja Seta-kylttikin saattaa olla pystyssä.

Transseniori-ilta pe 1.7. klo 18–21

Olitko mukana toiminnassa, kun transvestiitit ja transsukupuoliset toimivat yhdessä? Olitko perustamassa Trasekia tai Dream Wear Clubia? Luitko tarkasti Transgenre-lehteä? Muistatko, kun Transtukipiste perustettiin? Aloititko sukupuolen korjausprosessin, kun translaista ei ollut tietoakaan? Olitko mukana vaikuttamassa translain sisältöön? Oletko siis transiältäsi jo seniori?

Vapaamuotoinen ilta, jonka aikana joku seniori tai 2 saattaa pitää puheen. Tarjolla kahvia ja teetä, ehkä jotain muutakin, sekä hyvää seuraa, ainakin jos Sinä tulet paikalle! Setan toimisto, Mannerheimintie 170 A, 5.krs.

Seta Pride-kulkueessa la 2.7. klo 13

Setan ryhmä marssii Pride-kulkueen alkupäässä. Löydät meidät valkoisten Seta-kylttien perusteella. Kokoonnumme Helsingin yliopiston päärakennuksen rappusilla Senaatintorin laidalla klo 12.30 alkaen. Tervetuloa mukaan Setan porukkaan marssimaan iloisesti yhdenvertaisuuden puolesta!

Setan asiantuntijat tavattavissa puistojuhlassa la 2.7. klo 14–18

Setalla on Pride-puistojuhlassa Kaisaniemen puistossa oma pöytä, jonka luona Setan hallituksen jäsenet ja asiantuntijatyöntekijät ovat tavattavissa juttelua ja kysymyksiin vastaamista varten la 2.7. klo 14–18. Jaossa mm. uudet nuorisotyön esitteet ja julisteet.

Helsinki Pride -tapahtuman koko ohjelma ja lisätiedot mm. kulkueen reitistä: www.helsinkipride.fi

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design