Seta hakee viestintäharjoittelijaa tai työssäoppijaa

Seta hakee viestintäharjoittelijaa tai työssäoppijaa

Seta täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja sen Transtukipiste 20 vuotta. Haemme juhlavuonna joukkoomme harjoittelijaa tai työssäoppijaa tukemaan järjestömme monipuolista viestintää.

Harjoittelu/työssäoppiminen on palkaton. Harjoittelun vähimmäiskesto on 2 kuukautta ja se sijoittuu kevät-kesälle. Aloitusaika voidaan sopia joustavasti.

Harjoittelu tarjoaa viestintä- tai markkinointialan opiskelijalle erinomaisen mahdollisuuden perehtyä kansalaisjärjestön viestintään. Saat työyhteisössämme perustietoa ihmisoikeuksista, vaikuttamistyöstä, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta ja työskentelystä järjestökentällä.

Viestintäharjoittelijan tehtäviin voi kuulua omasta kiinnostuksesta riippuen muun muassa uusien verkkosivujemme hiomista, varainhankintaan liittyvää markkinointia ja muuta sosiaalisen median viestintää, Setan viestinnän ja julkisuuskuvan arviointia, materiaalien suunnittelua sekä avustavia tehtäviä. Toivomme hakijoilta kiinnostusta hlbtiq- ja ihmisoikeusteemoihin, viestintään ja järjestötoimintaan.

Viestintäharjoittelija työskentelee tiedottajan työparina. Työtilat ovat Setan toimistolla Helsingissä Länsi-Pasilassa.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi perjantaihin 28.2. kello 12 mennessä tiedottaja Eliisa Alatalolle (eliisa.alatalo[at]seta.fi).

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design