Seta hakee nuorisotyön projektityöntekijää syksylle

Seta hakee nuorisotyön projektityöntekijää syksylle

Setan nuorisotyö hakee projektityöntekijää ajalle 15.9.–15.12.2016. Hakuaika päättyy 15.8.2016 klo 12.

Seta ry on valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö ja seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden asiantuntija. Valtakunnallinen Seta tekee ihmisoikeustyön ohella koulutustoimintaa, nuorisotyötä sekä tukee jäsenjärjestöjensä toimintaa. Setan yhteydessä toimii Transtukipiste. Setan toimisto sijaitsee Länsi-Pasilassa Helsingissä.

Setan toiminta tavoittaa satoja nuoria eri puolilla maata jäsenjärjestöjen nuorisotoiminnan, nuorille suunnattujen koulutusten ja tiedotusmateriaalien, Transtukipisteen ja jäsenjärjestön sosiaalityön sekä erilaisten järjestöjen välisen yhteistyön kautta. Setan nuorisotyötä rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Haemme nyt projektityöntekijää tukemaan alueellisten jäsenjärjestöjen nuorille suunnattua vertaistukitoimintaa ja parantamaan jäsenjärjestöjen toimintamahdollisuuksia ja yhteistyötä kuntien kanssa. Työ sisältää paljon matkustamista eri puolille maata. Projektityöntekijä toimii yhteistyössä Setan nuorisotyön koordinaattorin kanssa. Kolme kuukautta kestävän projektin tavoitteena on luoda hyvät käytänteet jäsenjärjestöjen nuorisotoimintaan sekä kuntayhteistyöhön.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymysten tuntemusta, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden tuntemusta, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, verkostoitumistaitoja, esiintymisvalmiutta tai kokemusta kouluttamisesta, soveltuvaa koulutusta sekä perustietoja nuorisotyöstä. Eduksi katsotaan kokemus kansalaisjärjestötyöstä, tietoa Setan jäsenjärjestöjen toiminnasta, sekä ruotsin ja englannin kielten taitoa.

Työsuhde alkaa 15.9.2016. Työsuhde solmitaan määräajaksi 15.12.2016 saakka. Määräaikaisuuden peruste on rahoitus.

Hakemukset ansioluetteloineen 15.8. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@seta.fi tai postitse: Seta ry / Pääsihteeri, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki. Tiedustelut 4.-8.7. virka-aikaan, nuorisotyön koordinaattori Lotte Heikkinen p. +358 44 301 3020. Osa hakijoista haastatellaan viikolla 33 ja 34. Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja palkkasopimusta, tehtävän vaativuusluokka 5 (2292,85/kk).

 

Kuva: Kuvassa näkyvä Nuorten Pride on Uudenmaalla toimivan HeSetan toteuttamana monipuolinen vuosittainen tapahtuma Helsinki Priden aikaan.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design