Levitä sanaa Eurooppalaisesta LHBT-kyselystä

Vastasitko jo Eurooppalaiseen LHBT-kyselyyn? EU:n Perusoikeusviraston (FRA) kysely on yhä auki kaikille EU:ssa tai Kroatiassa asuville täysi-ikäisille lesboille, biseksuaaleille, transihmisille ja homoille.

Huhtikuun alussa julkistettuun kyselyyn on vastannut jo yli 45 000 LHBT-ihmistä, joista yli 2 400 Suomesta. Tämä tekee kyselystä toistaiseksi laajimman Euroopassa LHBT-ihmisille tehdyn kyselyn. Lisää vastaajia kuitenkin kaivataan, jotta kyselystä tulee mahdollisimman edustava. Toivomme kaikkien seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten vastaavan kyselyyn ja levittävän sanaa. Jokaisen kokemuksista tarvitaan tietoa! EU:n Perusoikeusvirasto kiittää lämpimästi kaikkia kyselyyn jo vastanneita.

LEVITÄ SANAA

Jokainen voi levittää sanaa kyselystä ja auttaa tavoittamaan erityisesti sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole aktiivisia netissä ja eivät siksi ehkä ole törmänneet kyselyyn. Voisitko sinä kutsua viisi lesbo-, homo-, trans- tai biystävääsi vastaamaan kyselyyn ja jakamaan linkkiä? Voit lähettää ystävillesi sähköpostin tai jakaa linkin kyselyyn (http://lgbtsurvey.eu) Facebookissa, Twitterissä tai omassa blogissasi/nettisivullasi.

MIKÄ EUROOPPALAINEN LHBT-KYSELY ON?

Eurooppalainen LHBT-kysely kerää täysikäisten, EU:ssa tai Kroatiassa asuvien lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transihmisten kokemuksia. Kyselyllä selvitetään LHBT-ihmisten arjen kokemuksia ja heidän mahdollisesti kokemaansa syrjintää. Kyselyn tarkoitus on tuottaa tietoa EU:n syrjinnän vastaisen työn tueksi.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömästi, eikä kyselylomake rekisteröi tietoja vastaajan todellisesta tai nettihenkilöllisyydestä. Eurooppalaiseen LHBT-kyselyyn voi vastata netissä kesäkuun 2012 loppuun saakka. Kyselyyn voi vastata kaikilla virallisilla EU-kielillä sekä kroatiaksi, venäjäksi ja turkiksi.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design