Lahjoitusmahdollisuudet

Setalle voi osoittaa tukea useilla eri keinoilla. Niitä ovat muun muassa merkkipäivälahjoitus, testamenttilahjoitus ja muistolahjoitus.

Merkkipäivälahjoitus

Lähestyvätkö häät, parisuhteen rekisteröiminen, syntymäpäivä, valmistujaiset tai joku muu juhla? Haluaisitko kukkien ja muiden lahjojen sijaan mieluummin tukea ihmisoikeustyötä?

Voit pyytää ystäviäsi ja sukulaisiasi muistamaan sinua vaihtoehtoisella lahjalla juhlapäivänäsi. Lisää kutsukortteihin pyyntö lahjoittaa Setan lahjoitustilille:

Sampo Pankki 800015-71081935
IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
BIC: DABAFIHH

Pyydä heitä myös merkitsemään lahjoituksen viestikenttään ”Merkkipäivä: Nimesi”, esimerkiksi ”Merkkipäivä: Laura Lahjoittaja”.

Haluatko saada listan onnittelijoista?

Jos haluat listan onnittelijoista, ilmoita lahjoituksestasi meille etukäteen. Lähetä sähköpostia talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halmeelle, niin saat viitenumeron, jota ystäväsi ja sukulaisesi voivat käyttää tilisiirrossa. Näin voimme toimittaa sinulle listan lahjoittajista ja lahjoitusten yhteissumman merkkipäiväsi jälkeen.

Lisätietoja:
talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halme
s-posti teemu.halme (ät) seta.fi
puh. 050 400 7789

Muistolahjoitus

Seta ry:lle osoitetun muistolahjoituksen kautta voit kunnioittaa edesmenneen henkilön muistoa. Yksittäisten kukkien ja adressien sijaan voit tukea Setan ihmisoikeustyötä ja sosiaalipalveluita.

Muistolahjoitukset voi ohjata Setan lahjoitustilille:

Sampo Pankki 800015-71081935
IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
BIC: DABAFIHH

Tilisiirron viestiosaan tulee kirjoittaa muistettavan ja muistavan henkilön nimi, esimerkiksi ”Matti Mallin muistoksi Laura Lahjoittaja”.

Tiedot muistolahjoituksesta kuolinilmoitukseen

Jos vainaja on toivonut, ettei kukkia lähetettäisi, tai mikäli itse niin haluat, voidaan ilmoituksessa käyttää esimerkiksi seuraavaa sanamuotoa: ”Kukkien sijaan pyydämme tukemaan Setaa tilille FI21 8000 1571 0819 35”.

Jos haluatte listan muistaneista ja tiedon lahjoitusten kokonaissummasta, ilmoita keräyksestä Setalle etukäteen. Ota yhteyttä talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halmeeseen, niin saatte viitenumeron, jota lahjoittajat voivat käyttää tilisiirrossa.

Lisätietoja:
talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halme
s-posti teemu.halme (ät) seta.fi
puh. 050 400 7789

Testamenttilahjoitus

Testamenttaamalla varoja Setalle voit osallistua yhdenvertaisemman maailman toteuttamiseen vielä sittenkin, kun sinusta on aika jättänyt.

Joillekin testamentin tehneille lahjoittajille testamentti voi olla tapa tukea sellaista työtä, jonka tukemiseen heillä ei elinaikanaan ollut jostain syystä mahdollisuutta.

Koskaan ei ole liian aikaista tehdä testamentti. Sinulla ei tarvitse olla suurta omaisuutta voidaksesi tehdä testamenttilahjoituksen. Pienemmätkin summat auttavat meitä työssämme.

Testamenttilahjoituksilla on tärkeä merkitys Setan työssä. Niiden avulla toteutetaan sosiaali- ja koulutuspalveluita, nuorisotyötä ja ihmisoikeustyötä.

Setan ei tarvitse maksaa lainkaan veroa saaduista testamenttilahjoituksista, joten varat käytetään kokonaisuudessaan Setan toimintaan.

Jos et ole laatinut testamenttia, omaisuutesi jaetaan perimisjärjestyksessä. Jos sinulla ei ole lain mukaisia perillisiä, omaisuutesi luovutetaan valtiolle. Testamentilla voit halutessasi myös varmistaa, että perheesi ja läheisesi saavat taloudellista turvaa.

Jos testamenttaat koko omaisuutesi tai vaikka pienenkin osan siitä Setalle, yhteistyökumppanimme Asianajotoimisto Hippi Oy auttaa sinua testamentin teossa maksutta. Ota yhteyttä Juha-Pekka Hippiin: puh. 050 593 4100 tai s-posti asianajotoimisto@hippi.fi

Lisätietoja Setan toiminnasta ja siitä, miten Seta käyttää saamaansa testamenttivarat, voit kysyä talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halmeelta: puh. 050 400 7789 tai s-posti etunimi.sukunimi@seta.fi

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design