Jäsenjärjestöille

Setan tukee jäsenjärjestöjen luottamushenkilöitä ja aktiiveja järjestämällä koulutuksia eri teemoista. Koulutuksia järjestetään pääsääntöisesti valtuuston ja edustajakokouksen yhteydessä sekä muutoin tarpeen mukaan. Tietoa koulutuksista saa oman jäsenjärjestön puheenjohtajalta tai koulutusvastaavalta. Jäsenjärjestöjen aktiivit ovat tervetulleita osallistumaan Setan kouluttajakoulutuksiin ja ryhmänohjaajakoulutuksiin. Lue lisätietoa kouluttajakoulutuksista Vapaaehtoiskouluttajille-sivulta.

Kouluttajakoulutusten ohella ryhmänvetäjien koulutukset ja vertaistapaamiset ovat suosittuja. Seta voi tukea jäsenjärjestöjen palvelutoimintaa koulutuksen avulla tarpeiden mukaan ja resurssien puitteissa.

Jäsenjärjestöjen koulutusvastaavat ja vapaaehtoiskouluttajat voivat keskustella ja jakaa kokemuksiaan Setan keskustelufoorumilla Koulutus-osiossa sekä Facebookissa Setan kouluttajat -ryhmässä. Liittyminen sekä foorumille että Facebook-ryhmään vaatii koulutussuunnittelijan hyväksymisen.

Jäsenjärjestöille sopivista muiden tahojen järjestämistä järjestökoulutuksista ilmoitetaan Setan foorumilla Setan toiminta -osiossa.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design