Hae Setan transpoliittiseen toimikuntaan 14.2. mennessä

Hae Setan transpoliittiseen toimikuntaan 14.2. mennessä

Transpoliittinen toimikunta tukee Setan hallituksen yhteiskunnallista vaikuttamistyötä erityisesti sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeustilanteen parantamiseksi. Vuonna 2016 yksi Setan keskeisistä vaikuttamistyön teemoista on translaki. Vuoden aikana korostuu myös tasa-arvolain toimeenpanon seuraaminen.

Aiemmin transpoliittinen toimikunta on mm. kommentoinut tasa-arvolaki- ja translakiuudistuksia, vieraillut nimilautakunnassa, järjestänyt keskustelutilaisuuden Helsinki Pridessa ja pitänyt puheenvuoron transihmisten muistopäivässä marraskuussa.

Transpoliittisessa toimikunnassa on tarvetta monenlaisille vaikuttamiseen liittyville taidoille: kirjoittamiselle, tapahtumajärjestämiselle, lainsäädännön tuntemukselle ja kansainvälisille yhteyksille. Toimikunnan työ on vapaaehtoispohjaista, eikä siihen osallistumisesta makseta palkkiota. Vuoden aikana toimikunta tapaa muutamassa kokouksessa, ja toimii muutoin mm. sähköpostilla ja Facebookissa.

Toimikunnan jäsenet valitsee ja toimikunnan nimittää Setan hallitus helmikuun lopulla. Hakemukset toimikuntaan lähetetään sähköpostitse os. paasihteeri[at]seta.fi viimeistään 14.2.2015.

Kerro hakemuksessa lyhyesti miksi haluat toimikunnan jäseneksi ja minkälaista osaamista voit toimikuntaan tuoda. Hakemuksen maksimipituus on yksi A4-sivu.

Lisätiedot > pääsihteeri Kerttu Tarjamo, paasihteeri[at]seta.fi, puh. 050 309 8108

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design