Avoin työpaikka: perhetyön koordinaattori

Seta ry:n Transtukipiste etsii perhetyön koordinaattoria perhe- ja verkostotyöhön.

Työhön kuuluu itsenäinen ja työparin kanssa tehtävä asiakasvastaanottotyö, puhelin-, sähköposti- ja nettipäivystys, ryhmien ohjaus, kurssien ja yhteisöllisten tukimuotojen suunnittelu ja tiedotusmateriaalin tuottaminen sekä kouluttaminen. Edellytämme sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa, ryhmätyötaitoja, kokemusta pari- tai perhetyöstä tai siihen liittyviä erikoistumisopintoja. Työ edellyttää sukupuolen monimuotoisuuden tuntemusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan monipuolinen sosiaalialan menetelmäosaaminen, kiinnostus kehittävään ja reflektoivaan työotteeseen ja valmiudet kouluttamiseen sekä ruotsin kielen taito. Sitoutumalla työhön pidemmäksi aikaa on mahdollisuus kehittyä asiantuntijaksi Suomessa ammatillisesti uudella aihealueella.

Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Perhetyön koordinaattorin toimen vaativuusluokka on 5. Lisäksi Seta ry maksaa työntekijöilleen 2.5 %:n Seta-lisää, lisäksi on mahdollista saada erikseen henkilökohtaista palkanlisää erityisestä, relevantista kompetenssista. Lisätietoja: johtava sosiaalityöntekijä maarit.huuska[at]seta.fi, 050 913 3278.

Hakemukset 15.5.2009 mennessä postitse osoitteeseen: Transtukipiste, Maarit Huuska, Mannerheimintie 170 A, 00300 Helsinki. Hakemuksessa pyydetään nimeämään kaksi suosittelijaa.

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design