Ammattilaisille ja opiskelijoille

Mitä eroa on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä? Mitä jos asiakkaani on transihminen? Miten voin tunnistaa transkokemuksia? Miten käsitellä trans- ja homofobiaa? Päiväkotiin tulee sateenkaariperheen lapsi, mitä minun tulisi tietää? Mitä tehdä, kun lapsi ilmaisee sukupuoltaan epätavallisesti? Millaisia toiveita ja tarpeita vanhuspalveluihin tuleville hlbti-vanhuksilla on?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin voit saada vastauksen Setan ja Transtukipisteen ammatillisissa koulutuksissa.

Setan ja Transtukipisteen koulutuksissa käsitellään seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuutta tilaajan toiveiden sekä osallistujien perustietojen mukaisesti. Yleisenä tavoitteena on kehittää oppijoiden ammatillista osaamista moninaisen asiakaskunnan parissa tehtävässä työssä.

Ammatillisen kohtaamisen kehittämisessä kouluttajina toimivat Setan ja Transtukipisteen työntekijät. Kouluttajien asiantuntijuus perustuu pitkäaikaiseen kokeukseen asiakastyöstä, aktiiviseen tiedon hankitaan ja tuottamiseen erityisesti sukupuolen moninaisuudesta.

Koulutuksissa hyödynnetään myös ns. kokemuskouluttajia, itse seksuaali – ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluvia kouluttajia, joiden kohtaaminen tuo uuden ulottuvuuden oppimisprosessiin.

Seta kouluttaa myös erilaisia tahoja, kuten viranomaisia, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyvistä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä sekä laajemminkin ihmisoikeustematiikasta.

Setasta voi tilata luennoitsijan tai alustajan seminaareihin, konferensseihin, erilaisiin ammatillisiin tapahtumiin ja teemapäiviin.

Koulutuskielinä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Oppilaitokset, työyhteisöt ja muut asiakkaat voivat tilata koulutuksen omiin toimitiloihinsa tai tulla vieralulle Setan toimistolle Helsingin Länsi-Pasilaan.

Hinta ja tilaaminen

Setan koulutukset ovat maksullisia. Erityisasiantuntijakouluttajien toteuttamien ammatillisten koulutusten hinta on 110 € tunti. Pääkaupunkiseudun ulkopuolisista koulutuksista veloitamme myös matkakorvauksen.

  • Koulutusten tuntihinta 110 €
  • Koko päivä 600 €
  • Puoli päivää 300 €


Lisätietoa:  

Marita Karvinen

koulutussuunnittelija
marita.karvinen[at]seta.fi,
p. 040 570 4328

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design