Alueellista nuorisotyötä kehitetään syksyn projektissa

Alueellista nuorisotyötä kehitetään syksyn projektissa

Setan nuorisotyön kolmen kuukauden kehittämisprojektia toteuttamaan valittiin VTM Heta Hölttä. Hölttä on työskennellyt aiemmin THL:ssä ja tutkimusapulaisena sekä aktiivisena vapaaehtoisena Protussa.

15.9. alkavan projektin tavoitteena on tukea alueellisten jäsenjärjestöjen nuorille suunnattua vertaistukitoimintaa ja parantaa jäsenjärjestöjen toimintamahdollisuuksia ja yhteistyötä kuntien kanssa.

”Olen erittäin iloinen valinnastani projektityöntekijäksi ja odotan innokkaana työn alkamista. Olen pitkään ihaillut Setan tekemää ihmisoikeustyötä ja on upea mahdollisuus päästä soveltamaan omaa nuorisojärjestökokemustani nimenomaan sateenkaarinuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tämä on minulle ensimmäinen työpaikka valmistumiseni jälkeen, ja mikä voisikaan olla hienompaa kuin päästä heti työskentelemään näin tärkeiden asioiden parissa”, Hölttä sanoo.

”On kiinnostavaa päästä matkustamaan eri puolille Suomea ja tekemään yhteistyötä aktiivien kanssa. Uskon, että yhdessä saamme rakennettua Setalle entistä parempaa nuorisotoimintaa. Toivon, että projektin tuloksena syntyy kestäviä ja hyviä käytänteitä, joilla helpotetaan vapaaehtoisten työtä ja joiden vaikutus näkyy konkreettisesti toiminnassa mukana oleville nuorille.”

Projekti mahdollistuu Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän nuorisotyön avustuksen turvin. Setan nuorisotyön koordinaattori Lotte Heikkinen on iloinen ministeriön halusta tukea sateenkaarinuorten hyvinvointia.

”Projektin sisältöä on suunniteltu tarkemmin jäsenjärjestöjen yhteydenottojen pohjalta, mutta toki edelleen jäsenjärjestöt voivat ja tulee olla yhteydessä myös oma-aloitteisesti sekä minuun että Hetaan”, Heikkinen kehottaa.

 

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design