Jäsenjärjestöissä tapahtuu


KYLLÄ, haluan tilata Setan uutiskirjeen!

Setan uutiskirje kertoo Setan ja Transtukipisteen kuulumiset kuukausittain lukuun ottamatta kaikkia kesäkuukausia. Jäsenjärjestöuutiskirje on Setan jäsenjärjestöille suunnattu ajankohtaistiedote.

 Setan kuukausittainen uutiskirje

 Jäsenjärjestöuutiskirje

 En halua enää uutiskirjeitä

Sähköposti (pakollinen)

Terveisiä Setalle

Ajankohtaista

Sateenkaari koulutien päässä

Sateenkaari koulutien päässä

Setan Lotte Heikkinen ja Maarit Huuska muistuttavat Setan blogissa, että kouluilla on lukuvuoden alkajaisiksi upea mahdollisuus tuoda sukupuolen moninaisuus lähtökohdaksi.

Minäkö etuoikeutettu?

Minäkö etuoikeutettu?

Nuorisotoimikunnan jäsenet Noora Pyörre ja Emilia Nikkinen kirjoittavat, miten etuoikeudet vaikuttavat syrjinnän vastustamisessa.

Pyöräkiertue tuo venäläiset hlbti-urheilijat Suomeen

Tähtäimessä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kisat Tukholmassa The Freedom Bike Ride (Vapaus-pyöräkiertue) on venäläisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen urheilujärjestön (Russian LGBT Sport Federation) tuore kampanja, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota hlbti-ihmisten asemaan Venäjällä urheilun keinoin. Viisi järjestön aktivistia pyöräilee Viipurista Kotkan, Porvoon, Helsingin, Turun ja Maarianhaminan kautta Tukholmaan, jossa järjestetään 5.-9.8. seksuaali- ja

Tasa-arvoinen avioliitto on paikkansa ansainnut

Tasa-arvoinen avioliitto on paikkansa ansainnut

Saimme eilen kuulla uutisen, että kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain kumoamiseksi oli saanut kerättyä 50 000 ihmisen allekirjoituksen ja näin ollen pääsee käsittelyssä eteenpäin. Kansalaisaloitteet ja niiden suosio kertovat demokratiamme toimivuudesta, mutta niiden ei tulisi missään tapauksessa olla väline toisten ihmisten oikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon estäjänä. Tasa-arvoisen avioliittolain voimaan tulemiseen on vielä aikaa kaksi vuotta. Se on […]

Setan pääsihteeriksi Kerttu Tarjamo

Setan pääsihteeriksi Kerttu Tarjamo

Filosofian maisteri Kerttu Tarjamo on valittu Seta ry:n pääsihteeriksi 1.11.2015 alkaen. Tarjamolla on monipuolinen kokemus ihmisoikeustyöstä ja toiminnasta hlbtiq-liikkeessä. Pääsihteeri johtaa järjestön laajaa vaikuttamistyötä ja muuta toimintaa yhdessä hallituksen kanssa.

KALENTERI


Kaikki tapahtumat
Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design