KALENTERI


Kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

IGLYO vierailulla Suomessa

IGLYO vierailulla Suomessa

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten oikeudet ja hyvinvointi ovat tärkeitä arvoja niin Setalle kuin minullekin. Nuoret ovat erityisen tärkeä ryhmä, koska heillä ei aina ole valtaa päättää omasta elinympäristöstään, kuten koulusta ja perheestä. Siksi nuoret tarvitsevat edunvalvontaa, mikä on myös IGLYO:n tavoite.

On arvokeskustelujen aika!

,
On arvokeskustelujen aika!

Yhdenvertaisuus ja vapaus ilmaista itseään ovat minulle kantavia arvoja. Näiden arvojen toteuttamiseksi tarvitsemme yhteisöä ja toisiamme. Olen huolestunut siitä, kuinka kahdessa minulle tärkeässä yhteisössä levitetään vihamielisiä ajatuksia positiivisten sijasta. Puheissa kukkivat rasismi ja homofobia. Nämä yhteisöt ovat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt sekä maahanmuuttajat ja etniset vähemmistöt Suomessa.

Ettei kenenkään tarvitse marssia yksin

,
Ettei kenenkään tarvitse marssia yksin

Viime päivien vilkas keskustelu ylikersantti Juho Pylvänäisen osallistumisesta Helsinki Pride –kulkueeseen lauantaina 2.7. on varmasti yllättänyt meidät kaikki. Minut ainakin, siinä mielessä, että saimme asiaan reaktion Puolustusvoimilta, usean päivän jälkeen.


KYLLÄ, haluan tilata Setan uutiskirjeen!

Setan uutiskirje kertoo Setan ja Transtukipisteen kuulumiset kuukausittain lukuun ottamatta kaikkia kesäkuukausia. Jäsenjärjestöuutiskirje on Setan jäsenjärjestöille suunnattu ajankohtaistiedote.

 Setan kuukausittainen uutiskirje

 Jäsenjärjestöuutiskirje

 En halua enää uutiskirjeitä

Sähköposti (pakollinen)

Terveisiä Setalle

Seta ry  l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design